sekce_zpracovani_ou

sekce_zpracovani_ou - Reflexní terapie chodidel, terapie tělovými svícemi, harmonizace čaker, bylinky, bylinné čaje, tinktury

harmonizacniterapie.cz

Ochrana a zpracování osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Pokud jste mým zákazníkem, návštěvníkem webu nebo odběratelem novinek, svěřujete mi své osobní údaje. Zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Kdo Vaše údaje zpracovává a pečuje o ně?

Správcem osobních údajů na www.harmonizacniterapie.cz jsem já Alena Kozáková, IČ 71662308, Dubinská 301, 267 24 Hostomice. Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu.

 

Na koho se můžete obrátit

Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mě kontaktovat na emailové adrese h-terapie@seznam.cz.

 

Prohlašuji

Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu, plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů, umožním a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

● poskytování služeb, plnění smlouvy: Vaše osobní údaje v rozsahu: e-mail, telefonní číslo, jméno, příjmení, adresa, pokud nakupujete jako firma tak IČ a DIČ nezbytně potřebuji k plnění smlouvy (zejména k podávání informací o zpracování objednávky a zaslání zboží).

● vedení účetnictví: Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebuji, abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci účetních dokladů.

●  marketing na základě souhlasu: Pouze na základě vašeho souhlasu vám mohu zasílat novinky a aktuální nabídky ze sortimentu, popř. změny týkající se e-shopu, a to po dobu 7 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím mých kontaktních údajů.

 

Cookies

Při procházení mých webových stránek zaznamenává e-shop vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věřím, že díky tomu mohu poupravovat eshop k lepší uživatelské podobě.

Mé webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je jako kdyby byly moje vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů, zejména:

Zabezpečením přístupu do mého počítače.

Zabezpečením přístupu do mé e-mailové schránky.

Zabezpečením přístupu do mých fakturačních aplikací.

Zabezpečením přístupu do e-mailové rozesílky.

Pravidelnou aktualizací softwaru.

Antivirovým programem.

Zabezpečením přístupu do administrace eshopu.

 

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup:

Já Alena Kozáková – h-terapie@seznam.cz

Finanční úřad skrze vystavené doklady.

Přepravci a Česká pošta pro doručování zásilek.

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě při výběru budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

 

 

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: h-terapie@seznam.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup mě můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 10 dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat, nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymaži veškeré vaše osobní údaje ze svých systémů. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní.

V některých případech jsem vázána zákonnou povinností a např. musím evidovat vystavené účetní doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smaži všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat e-mailem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc ráda, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s novými produkty a službami, změnami v eshopu, změnami v objednávce vám zasílám, jste-li můj zákazník, na základě mého oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posílám vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr mých e-mailů žádostí na h-terapie@seznam.cz.

 

Mlčenlivost

Dovoluji si Vás ujistit, že jsem povinna zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů se mnou. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně než je nezbytně nutné pro plnění závazků vyplývajících z našeho vztahu a ze zákonných povinností.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018.

 

Copyright © www.harmonizacniterapie.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.harmonizacniterapie.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace